14.10.2011

laatuaikaa

Tää viikko on mennytkin ihan hujauksessa. Ollaan oltu koulussa siis meidän harjoitusravintola tuurikokissa. No ei siitä sen enempää, koska en jostain syystä oikein jaksa jauhaa täällä koulujutttuja. Mie oon kuntoillu tällä viikolla taas aikasen paljon, maanantaina jäi väliin koska käytiin Viivin kanssa kattomassa paras elokuva vähään aikaan nimittäin 'Vain seksiä' ja myös vähä mässäilemässä työpaikallemme..hups. Mutta muinapäivinä oon käyny zumbailee, salilla tai balancessa. 


Nyt miun pitäis vähän siivoilla ja käydä varaas pyykkivuoro. Sillä menen taas tänään zumbaan. Rakas äitini tulee tänään käymään täällä ja menen häntäkin vastaan asemalle vielä tänään. Tein mamin tulon kunniaksi suklaamuffineja eilen, nami. 




Miulla tosiaan alkoi nyt viikon pituinen syysloma, joka todellakin tuli tarpeeseen! Ihanaa kun on vähän suunnitelmia jo lomalle. Saan äidin ja roosan vieraaksi kiteeltä <3 Tiistaina on työporukan saunailta ja keskiviikkona juhlitaan varmaan vähän tuttuun kotibile tyyliin ;) Maanantai ja tiistai menee töissä mutta viikonlopuksi lähden Helsinkiin, näkemään kavereita ja yhteen koulutukseen. Oikein muikean mukava loma siis tulossa! 

Rentoutukaa tekin edes viikonlopun verran ja muistakaa kertoa rakkaille kuinka tärkeitä he ovat, niin aion minäkin tehdä! Palaillaan ensiviikolla kuvien kera, heip! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?