4.10.2011

kriisi

Joo miulla on siis valtava hiuskriisi! Tajusin, että nää pidennykset ei kestä enää kauaa.. ja heräsi kysymys mitäs mie sitten teen, koska omissa hiuksissani on nyt tosi ärsyttävä malli, joka on rikottu päältä mutta sitten tulee pisin ohut häntä kerros, joo onhan ne suht pitkät mutta rumat, en tykkää. Ja haluan hiukset joissa viihdyn, niinpä olen ruennut miettimään hiuksien leikkaamista, liekö se sitten fiksua vai ei? En siis mitään ihan lyhyttä vaan vähän polkantapaista rikottua mallia, että ne saisi siitä sitten rauhassa tasaisesti kasvaa. Sinänsä, tunnen itseni matkijaksi vaikka en todellakaan sitä ole. Koska useampi kaverini on leikannut hiukseni lähiaikoina... No oma asianihan se kyllä on jos leikata haluan. Naisella täytyy olla sellaiset hiukset joita se kehtaa kantaa. Miulle hiukset on iso asia ja haluan sellaiset joista pidän ja kohta nämä eivät ole sellaiset. 

Mutta herää kysymys kävisikö miulle tälläiset? Ysillä miulla on ollu tosi kivat hiukset, ne olisi yksi vaihtoehto, mutta myös rikottu polkka olisi vaihtoehto.. Auttakaa? 

Olisiko tää ihan mahdoton vaihtoehto? 

Sori luokkakuvasta otin kuvan, toosi huono laatu, mutta kai tuosta jotain ideaa saa?  Kumpi olisi parempi...

Tälläiset ne siis on ilman pidennyksiä, astetta ohuemmat vielä.. Niin lähtisi sis toi ruoska käytännössä vaan pois..


4 kommenttia:

  1. No ei se kyllä matkijaks sinuu tee jos leikkaat lyhyeks. Ei kukaan voi omistaa mitään hiustyyliä :--D Siitä vaa leikkaamaan jo siltä tuntuu. Ite oisin kyllä pitkien hiusten kannalla, mut varmasti oma mieltymys pitkiin hiuksiin vaikuttaa, ni oon huono sanomaan mielipidettä.

    VastaaPoista
  2. Mie rakastan pitkiä hiuksia, mutta en vaan jaksa leikkiä pidennysten kanssa. Oon kaikista eniten sinut ollu näitten pitkin kanssa, mutta haluan että sit jos mulla on pitkät niin ne on omat ei teko. Joten ainut vaihtoehto on leikata nämä hiirenhännät pois:D Ja alkaa sit ajatuksella kasvattaa :) Mutta ku pelottaa että toi malli mitä oo ajatellu ei käykkää miulle ja naamasta tulee pallo :(

    VastaaPoista
  3. No en usko että tuommosella mallilla kovin helposti sais pallo-vaikutteisen naaman :--D Jos on tuolleen "revitysti", eikä silleen sileenä pitkin päätä. Ja pidennyksissä tosiaan on se huono puoli, ku ne maksaa paljon. Ite haluisin pidennykset, koska omat hiukset ei kasva. (joillakin hiukset vaan ei kasva, ku tiettyyn pituuteen ja miulla se tietty pituus on vähän yli olkapään. Ollu jo 4 vuotta tän pituset hiukset)

    VastaaPoista
  4. toivotaan näin, huomenna ois kampaaja! :) ja nii siul on kyl kaua ollu jo lyhyet ;o

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?