30.9.2010

saikulla taas



Niin, kuten otsikosta huomaa kävin siis tänään siellä koululääkärillä ja se laittoi minut keskiviikkoon asti sairaslomalle (en tykkää! sillä mieluummin olisin koulussa, kuin periaatteessa ihan terveenä kotona)... keskiviikkona olisi atk:n ja kemian kokeet siinä sitä onkin sitten jeejee. Eli lääkärin jälkeen kävin apteekissa, ja koin taas järkytyksen kun sinne upposi 35e. Ja sit viel armilas verikokeissa ja nyt vihdoin sit kotona. Illalla pitäs vielä lähteä lauritsalaan kokkikerhoa pitämään, kai sitä jaksaa ehkä. 
Huomenna onkin sit työsopparin kirjoitus kahden aikoihin ja meinasin että käyn instrussa tilaa ne lasit ja varaa ajan piilareiden sovitukseen (jeeeejee) ja illalla meinasin mennä pyörimään kaupunkiin ystävieni kanssa, koska lappeenrannassa on muodin yö. Mietin että vaikka rahaa ei olekkaan, voisin silti yrittää 20e sovittaa joihinkin housuihin.. ehkä. 
Alkoholia miun viikonloppuun ei tule kuulumaan sillä sain semmosia lääkkeitä et on nuppi aika sekasin jos sotken holit tuohon vielä :D mut nyt lähen väkertää itelleni kanasalaattia ennenkuin kuolen nälkään! heipodei <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?