25.9.2010

lalalalauaantai




Kuvapläjäys, siis uusii hiuksiiiii ja muutenkin vähä lauantaifiiliksissä. Kävin pyörimässä kummitätini kanssa kaupungissa, oli ehkä tylsäpäivä mut kiva oli nähä Virpiä ja sillee. Ja kävin ostamassa hätäpelastusta näille miun enemmän kuin kuolleille hiuksille (!!!!) TreSemmen hiusnaamiota nimittäin katsotaan auttaako mitään... Tänään voisin hemmoitella itseäni illalla, kasvo/hiusnaamioita yms.  Miunhan piti lähteä etsimään itselleni silmälaseja, mutta se vähän jäi :D mut jos meen vaikka maanantaina, vaikka miulla onkin olo että oon sopinut jotain mut no kattellaan.

Voisin vaikka purkaa taas vähän sydäntäni tänne.. onnistuin eilen vissiin suututtamaan yhden luokkalaisistani, okei luulin häntä kaveriks mut osottautuki iha jokskuks muuks ei sillä ei kyl tavallaa ees harmita jos neiti haluu käyttäytyy noin ni ei tarvii ainakaan miun kaveripiirissä olla. huoh! Ja toinen kivi sydämestä, oonko mie muka neiti täydellinen - no en! Kyllä vittu mieki teen virheitä, minkä mie voin jos vaan satun olemaan hyvä keittiössä? Perkele, ärsyttää tommoset jätkät.. eli yksi meidän luokan jätkistä rupes eilen aukoo miulle päätään siitä et mie olevinaan oon 'neiti täydellinen' yms. varsinkin kun lähdin kesken koulupäivän kampaajalla, vittuako se sille kuuluu???!! Ei mitään! Huoh, vois vähän ojentaa sitä jätkää.. miehän en mikään juusto ole!
Ja miks miul on olo, et se ihottuma josta tässä jokin aika istten puhuin olisi tulossa takaisin.. En haluaaaaa. No onneksi torstaina pääsee lääkäriin.

Ja enää 2 VIIKKOA! Sit on syysloma ja sit tämä neiti lähtee suuntaan pohjois-karjala <3 Ihan on ikävä ja saunaaaaaaaa sinne haluan.
Mutta nyt lopetan tän angstaamisen ja lähden vaikka syömään :D

4 kommenttia:

  1. ihanat hiukset! :o ja tuo jätkä on varmasti vaan kateellinen siun kokkaustaidoista! :P

    VastaaPoista
  2. Kiiitos Anne! ^^ nii se on ;DD

    VastaaPoista
  3. Nätti tukka ja nätti nätti naama <3

    VastaaPoista
  4. Kiiitos paljon kaunis ! <3

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?