19.9.2010

löhöilyä

Hiphei, elävien kirjoissa jälleen! Oon viettäny tosi mukavan viikonlopun ihanien ihmisten kanssa (♥) kiitos paljon. Kävin perjantaina elämäni ensimmäistä kertaa Haminassa... ja eilen vieteltiin sitten miu tupareita - oli kyl mukava ilta ja sillee. Mut nyt vaikka ei darra ookkaan, outoa. Niin päätin silti että nyt tulee tauko, ei siinä juomisessa mitään niin hienoa ole. (mistä moinen ajatus, älä kysy?) Tässä vois nyt pysyä selvillä vesillä lokakuun puolee välii asti ja sit jos kaverin tupareis seuraavan kerran maljaa nostettais vasta.








Tänään ajattelin vain löhöillä, aamu puolella siivosin eilisen illan sotkut ja hoisin kämppikseni frettiä - joka muuten nukkuu (yllätysyllätys) miun matkalaukussa sängyn alla. Tässä muiden blogeja lukiessani, tuli semmone fiilis et ois kiva päästä käymää ulkomailla, itseasiassa kielimatka houkuttelis aikamoisesti, mutta koska mikään ei ole ilmaista voin unohtaa ne haaveet joksikin aikaa... Myös yksiön hankkimisesta oon tässä haaveillu, mut en tiiä onko siihen nyt mitään fiksua syytä/aihetta eli katsellaan sitäkin sitten tässä joskus.

Laiskottaaaaa.. miunhan piti viime viikolla aloittaa laihduttaminen, mutta se nyt sattuu olemaan vieläkin vaiheessa. Periaatteessa ois kiva tiputtaa se 10-20kg pois, en kuitenkaa semmoseks sopivaks pääse ikinä tai ainakaan saa painoani pysymään siinä. Myös jonkin harrastuksen, mielellään liikuntasemmoisen etsiminen on tässä ajankohtaista mutta opiskelijabudjetilla se on haastavaa, keksikäähän miulle jotain kivaa? Ainiin!! Mie sain vihdoinkin varattua ajan amiksen kampaamoon (jeeee) perjantaina saan sitten uuden värin hiuksiin. I likes. Toivotaan vaan että nää nyt onnistuu. Ja tässä on tullut mietittyä aika paljon myös raha-asioita koska lääkkeisiin uppos aikamoinen summa tässä kuussa ja pelottaa et mite miulla oikeesti rahat riittää :o Työhakemuksia oon koko aika laitellu menemään, mutta ei oikein tärppää. Luultavasti nyt on vaan pakko ottaa itteensä niskasta kii, ja lähtee kiertelee kaupungille ja käydä kyselemässä nyt niitä töitä vaik ruokakaupoista ja semmosista. Sais ees jotain pientä duunii, mut en haluu kuitenkaan sillee et päivät koulus ja illat+viikonloput töissä, ajan itteni kuolemaan muuten. 





Miun ois vissii aiheellista vähän siivota tuota vaatekaappia ja kattoa mitä kaikkea sielä oikein on, kun tuntuu et vedän joka päivä vaan aina ne samat vaatteet päälle. Sitten kun tulee joulualennusmyynnit niin vois raahata ittensä tuonne kaupungille, ettimään oikeesti jotain kivaa vaatetta, kun tuntuu et kaikki on jo niin nähty. Enkä oikein oo jaksanu käydä tuola kaupoissa, älkääkä kysykö miksi, en tiedä! Kenkiä ja laukkuja oon kotiuttanu varmaa enemmä ko vaatteita.

Keskiviikkona ostamani henkkamaukan laukku menee kyllä huomenna (jos jaksan) palautukseen koska on nyt jo rikki :o Luultavasti skippaan kuitenkin sen ja unohdan koko homman.. Miun pitäis kyllä käydä maanantaina anttilassa, ostamassa jotain iho/hiusjuttuja koska hiukset on ainakin niin huonossa kunnossa, että tarviis jotain repairejuttuu näihin. Hmmm...? Mut oooijj, kun oon ihan rakastunu miu ihoo nyt ko se alkaa taas parantuu sen hirmusen ihottuman alta, jeiii.. ja se on pehmee ko mikä! ♥

Kyllä tuo koulussa käyminen on hauskaa, lasken päiviä syyslomaan. Okei ehkä vaan siksi, että ootan pääseväni käymään kotona tai siis vanhempieni luona. Voin oikeastaan sanoa, että kyllä minulla on ikävä mein äitiä ja mummoa ja tottakai miun ihania ystäviä niitä jopa eniten. Mutta kyllä sitä välillä kaipaa nähä niitä tuttujakin. Eli syyslomaa odotellessa~~

Mutta nyt tää romaani saa lopun, pitkästä aikaa jaksoin oikeesti kirjottaa tänne kunnolla. Hei te muutamat kultaakin kalliimmat lukijat, ehdotelkaahan jotain kivoja juttuja mistä voisin täällä kirjoitella, ettei tuu kuolemaa hipovaa blogihiljaisuutta tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?