22.9.2010

Kaaosta kerrakseen



Tänään ilmoitin itseni oppilaskuntaan \o/ mitähän siitäkin tulee.. kokouksessa en kyllä kerennyt olla aivan loppuun asti kun miun piti jo juosta terveystarkastukseen, siinä tulikin reilu puolitoista tuntinen rupateltua TH:n kanssa mukavia ja vähemmän mukavia. Selvisi, että näköni on heikentynyt ja joudun hommaamaan uudet lasit. Ei siinä muuten mitään kivahan se vain, että saa uutta ilmettä ja pääsee valitsemaan laseja, mutta herääkin kysymys "kuka maksaa?" minulla ei ainakaan ole sentinhyrrää ylimääräistä kun ostaa pitäisi vaikka ja sun mitä, mutta rahat ei riitä pakollisiinkaan ostoksiin.

Ja nyt se sitten on tehty...ylitetty se maaginen raja. Mitä minun ei koskaan pitänyt ylittää, ei siis koskaan. Ja tajusin, että ei helvetti, nyt on asialle siis oikeasti tehtävä jotain. Eli nyt otetaan järeät aseet käyttöön, nyt lähtee läskit :DD Ehkä se kalorienlaskeminen ei ole fiksuin tapa, mutta miulla se auttaa ja siitä lähetään että läskit lähtee. Ja tiiän et oon sen sata ja yksi kertaa sanonut että nyt ja nyt, mutta silti ei koskaan, mutta tänään tajusin että olen sairas ellen tee asialle mitään.

Nii ja repihän se Paula miusta irti asioita joista en oo koskaan puhunu kellekkää vieraalle.. hyvä etttei passittanu psykiatrille, mutta kun sanoin tiukasti että ei, en halua puhua kellekkään! Niin rauhoittui ja lupasi "tarkkailla" miuta ja pyytää aina juttusilleen välillä.

Mutta nyt vakavasti harkitsen, että lähden etsimään sen specsaversin ja lähden kokeilemaa uusia laseja? moipps! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?