29.9.2010

ilopilleri

Heeeeij söpöt! Täällä majailee tosi iloinen neitonen, sillä Jenni sai tänään töitäääää, kyllä miusta tulee siis SOLlin siivooja. Eihän se mikään huippu työpaikka oo, mut siivoojilla on aika tärkeä rooli. Miettikää nyt mimmone paikka ois ilman siivoojia? Huhhuh. Ja sit kävin myös siel optikolla, ja huomenna lähtee tilaukseen lacosten musta/ruskeet muovikehykset vahvempine linsseineen, vielä pärjään ilman valkoista keppiä ja opaskoiraa (hahah) vaikka kauan ei tarvii enää siihenkään. Optikko suositteli miulle myös vahvasti piilolinssejä ja kyllä ne kiinnostaisi kovasti ja mietinkin että voisin varata ajan sovitukseen... millä rahalla, ken tietää? Kellään kokemuksia niistä, suositteli kuukausilinssejä... 
Harkitsin jo, tai oikestaan mein äippä oli sitä mieltä et käy kysymässä sossusta jos antaisivat rahaa noihin.




Ja miun ihottuma senkuin pahenee, nyt se on levinny jo naamaankin ja näytän aivan kammottavalta! Huomenna onneks pääsee lääkäriin, ja toivotaan että selvii syy tälle hirvitykselle. 
Tän samaisen ihottuman takia, en saa öisin nukuttua ja tänään sitten se kostautuin olin unissani sammuttanut kellon ja jatkanut unia, ja menin sitten kaksi tuntia myöhemmin kouluun ja sain kuulla "lunssija, vitun juusto"-kommentteja, ihanaa kyllä rakastan mein luokkaa. Huuuuuuuuuuuoh. No mut joo toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

Kävin tuossa kaupungilla pyöriessä ja aikaa tappaessani hieman vilkuilemassa jo alkavia alennusmyyntejä kun perjantaina on muodin yö, niin tuolla oli jo kivoja tarjouksia. Henkkamaukalla hame jäi kutkuttelemaan mut katsotaan perjantaina jos jotain kivaa kotiuttaisi, riippuu tietty miten monta miljoonaa menee taas lääkkeisiin :o

Mutta taidan tästä lähteä vähän raivailemaan kämppää, kämppis tulee huomen aamulla ja en kehtaa antaa kämpän olla tässä kunnossa enää silloin :D eli heipsunkeiksun!

5 kommenttia:

  1. Mulla on piilolinssit! Kävin kesällä Specsaversilla näöntarkastuksessa ja piilolinssisovituksessa, yhteensä maksoi 30 euroa ja omaksi sai ne linssit joita siellä soviteltiin. Mä tarvitsin itse asiassa kaksi sovituskertaa, kun en millään meinannut saada ekaks niitä piilareita silmään :'D Nyt olen sitten käyttänyt kuukausilinssejä melko säännöllisesti siitä asti ja oon kyllä tyytyväinen. Piilarit kannattaa muuten tilata netistä, tulee paljon halvemmaksi kuin optikolla (mä tilaan lenson.comista).

    VastaaPoista
  2. Juu, tommosia ne miullekkin suositteli. Mutta Specsaversista on huonoja kokemuksia, mut instru on paikka mis nyt asioin. Katellaan jos raaskis kokeilla just ton 30 e edestä :) ps. mitä mieltä uudesta ulkoasusta? :p

    VastaaPoista
  3. Ei kannata tilata netistä, hyvin paljon mahollista että ovat vääränlaiset. Viitisen kaveria tilaa netistä ja kahelta on alkanu repeytymään iiris niiden takia ja yhellä ärty silmät vaa kamalasti.

    ~~J

    VastaaPoista
  4. No tietty se on ihan omalla vastuulla jos netistä tilaa, kaikki linssit eivät nyt vaan sovi kaikille. Mä nyt en nää vaan kokeilussa mitään haittaa, samalla tavalla ne voisivat ärsyttää silmiä jos ne optikolta hommaisi. Tärkeintä on vaan että huomaa asian itse ja osaa ottaa ne ajoissa pois.

    Ja ulkoasu on ihana <3

    VastaaPoista
  5. Juupsista, noo katellaan nyt jos kävis siel optikol siel sovituksessa.. koko eilisen yön mietin niitä piilareita :----D ja haluan ne ! Ja, oon kuullu että netistä saa halvemmalla.

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?