9.11.2011

reisikriisi

Joo otsikon mukainen... Tajusin että reilu kuukaus aikaa joululomaan alias etelänlomaan. Viittä kiloa en ennen reissua saa varmastikkaa pois, mutta haluan hitto vie kiinteyttää miu reisiä! Ja muutaman kilon edes, mutta en tiiä mitä miun pitäis tehdä. Kun melkeen joka päivä liikun kuitenkin ja syön ihan ok.. ja jummaa vaan. Rupeaa ahdistamaan!

Rupesin miettimään Nuttrilettia... ja jotain yber rääkkiä reisille. En tiedä. 



Joo tää oli pikainen avautuminen, nyt lähden suihkuun ja sit nukkumaa, ettei huomena ole ihan yhtä äkänen Jenni ku tänään..

ÖITÄ MURUSET! 

4 kommenttia:

  1. kunnon rääkkiä vain reisille niin kyllä ne siitä alkaa kiinteytyy.. itse suosin paljon kuntosalilla reisiprässiä, tavan kyykkyä sekä myös yhden jalan kyykkyä:) kannattaa tehä paljon toistoja pinemmillä painoilla, se kiinteyttää enemmän mitä lyhyet toistot isommilla painoilla.. ja lenkkeily on myös hyvä apu kiinteytymiseen.. itse olen ainakin kokenut nuo hyväksi tavaksi monien harjoittelu vuosien varrella, toivottavasti on myös sulle apua! :)

    VastaaPoista
  2. HMMMM.. mikä on reisiprässi? Se taittohommajuttuko :DD Oon hyvä selittää... ja joo pitää rueta lenkkeilee enempi. Kiitos neuvosita yritetään! :)

    VastaaPoista
  3. Miun jalat on kiinteytyny kyl aika nopeasti seksiä harrastamalla ;)

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?