10.11.2011

joulu tuli minunkin kotiini






Oon tän päivän ollu sairaslomalla, koska aamupäivän oli koko ajan tosi huono olo. Äsken sit raahauduin vähän haukkaa happea ja kävin pikaseen sittarissa ostaa jouluvalot ! Vähä joulutunnelmaa <3 Myös glögiä, ostin, tekee hirmusesti mieli joulutorttuja, mutta ei, jenni ei. 

Nyt kun olo on parempi aion lähtee käymään salilla. Jos tekis kevyen treenin ja kävis sit viel illasta kävelemäs vähä. Ettei iha paikallaa tönötä koko ajan!


Naamakuvat on tiistai illalta ku käytiin Viivin kanssa kattomassa PARANORMAL ACTIVITY.. juu en tiedä mitä ajattelin.. onneks ei jääny traumoja. Muusta kun ärsyttävistä kikattavista teineistä.. pöh. 

Miun oli tarkoitus lähteä kiteelle viikonloppuna, mutta koska lauantai töitä se ei onnistu. Mut hyvää Torstai iltaa teille! moikkamoi!

6 kommenttia:

  1. No voeeh! Tää kone tiles jotenki, enkä nyt oo varma tuleeko tää teksti siulle kahesti mut: En meinannu tunnistaa sinuu tuosta ekasta kuvasta! Oot ihan hirmu laiha! Ja entäs kätes viimosessa kuvassa, hirmu ohut. Silti vielä jaksat reenata ja reenata. Mistä ihmeestä saat tuota motivaatiota ja energiaa? Miulle kans, kiitos. :DD

    VastaaPoista
  2. Ei tullu ku kerra :D Ja sie oot sokee jos mie oon siu mielestä hirmu laiha:o ja se motivaatio hävis jossai vaiheessa mut sain sen nyt takasi. Viellä mulla on se 15kg ylimääräistä... Tuntuu vaan et mitään ei tapahu :o

    Mutta kiitos kuitenkin, ite oot kyl laihtunu kans! :o

    VastaaPoista
  3. Mie nään sinnuu nii harvoin, ni huomaan helposti muutokset. 15kg, vielä? Ei uskos. ELäkä laihuta ihtees liian laihaks sit!
    No ehä mie oo laihtunu, kai. Samanmoisena ollu tässä jo pari vuotta. Mut tänks, enivei!

    VastaaPoista
  4. Joo vaatteet peittää kivasti, mut se totuus on karu. Ja ei en halua olla liian laiha, tavoite on ainoastaan olla normaalipainoinen :(

    VastaaPoista
  5. olin myös eilen katsomassa kyseisen leffan ja pakko sanoa, että ite en kyllä yhtään tykännyt! juoni oli jotenkin tylsä ja muutenkaan ei kauheasti mitään ihmeellistä leffassa tapahtunut :D muutaman kerran toki säpsähdin ja vähän jäi jotkut kohtaukset mieleen kummittelemaan..

    VastaaPoista
  6. näinpä, mut no onpahan nähty sekin sitten. :)

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?