15.2.2013

Mikä tipaton? ja oma rauha.

Kuten otsikosta voi päätellä... Päätin sunnuntaina, että pidän pienen tipattoman, mutta totesin eilen että ei se oo mun juttu.. Koska oon sosiaalijuoja ja kun muut joi niin sit repsahin. Ei minuu kyllä edes haittaa, tosiaan eilen juhlittiin ABInoita ja oli hauskaa, eikä onneks ollu kovin paha olo tänä aamuna.. Pikku morkkis, mut ei siitä enempää ;)

Mut toi oma rauha, on maailman ihanin asia. Yksin asuessa rakastuin siihen omaan rauhaan ja yksin oloon ja nyt saan nauttia neljäpäivää itsestäni kun mummo lähti miehensä luokse ja kaverit lähtee huomenna abi-risteilylle. Uh uh, ihhanaaa!  Tällä hetkellä juon vihreää teetä ja kohta aion lähteä piiiitkään lämpimään suihkuun ja sen jälkeen hautautuu sohvalle kattoo telkkaria ja datailemaan. Ihanaa!

Au pair hommissa on taas pientä uutta vivahdetta.. Madridin perhe meni puihin, mutta sain uuden tarjouksen ja katotaa mite tässä käy?!? Olin jo heittämässä hanskat tiskiin yks päivä ja hain kiteeltä töitä. Mut katotaa mite käy ja tuleeko musta Alkon-täti vai pääsenkö toteuttaa unelmaani...
 
RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA MURUT!

Mulla ohjelmassa huomenna salitreeniä ja laatuaikaa itteni kanssa, en vielä tiiä mitä keksin mut jotain! Mietin et jos menis yksin leffaanki mut en kyl taida uskaltaa :D yyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?