8.2.2013

kolme pientä sanaa

...Huomenna mennään laivalle. Jee!

Blogissa on pidellyt hiljasta koska miun elämässä ei tapahdu juurikaan mitään, ni en ole pahemmin tänne kirjoitellut. Oon lähinnä urheillu ja odottanu tietoa aupparijutuista. Lauantaina käväsin paikallisessa mutta eipä siinä mitään ihmeellistä 
kerrottavaa oo.


Kamera on pysytelly visusti käsilaukussa mutta juurikaan kuvia en ole ottanut, koska en oo jaksanu laittautuu tai perustaa vaatteisiin sen enempää. Tiistaina kyllästyin mun tukkaan ja marssin kampaajalle, hih nyt o kiva taas. Kuvia saatte varmasti viikonlopulta koska tosiaa huomenna otetaa suunta aika epämääräsen porukan (kukaa ei melkee tunne toisiaa:D) kanssa tallinnaa ja nrj-bileristeilyä. Vähä irtiottoa arjesta! 



Ja kuten sanoin oon odotellu tässä nyt tammikuun alusta asti perhetarjouksia ja ARVATKAA MITÄ?? Kyllä sain kuin sainkin yhden keskiviikkona. Perhe ilmoittaa maanantaina mitä mieltä on minusta ja haluvatko he minut heidän au pairiksi.
Jänniittäää! Koska aikaisemminhan olin menossa britteihin, Lontooseen...Mutta huonon perhetilanteen takia sainkin nyt tarjouksen Espanjasta MADRIDISTA! Ja nyt oonkin iha innoissani googlannu viimeset kaks päivää vaa Madridia.. hihi.



Mutta jos perhe päättää, että haluavat minut niin lähtö tulee olemaan n. viikon sisällä sitten :) Jee! Mut noh saattaa vielä tulla takapakkia et vielä ei pitäis innostuu.. Mutta pidän teijjät kyllä ajan tasalla.



Nooh, äsken etin sitten laivalle jotain vaatteita ja siivosin samalla miu molemmat matkalaukut. Sain kuin sainkin tungettua kaikki vaatteet toiseen matkalaukkuun ja se painoi vain 16,8kg! Toiseen tulee siis nyt sitten kosmetiikkaa, asusteita, kenkiä, huiveja ja takit. Ehkä selviinkin tästä. Vuoden päästä on sitten erijuttu kun pitäs näitä pois tuoda :D Mut onneks vuodessa menee vaatteita huonoon kuntoonkin niin voi heittää menemään . 

Mutta äippä tulee kohta kotiin ja sit on lähettävä lenkille.. miun piti käyä sielä tänään jo päivällä mut arvatkaa vaan muistinko/sainko aikaseks....En :D


ps. alan keventyä! Ja asiasta, joka on minulle aina ollut vihan ja vastenmielisyyden kohde on tullut ainakin vielä toistaseks yks rakkauden kohteista. Nimittäin kuntosalitreenaus! Jei. Minne sitten ikinä suuntaankin niin lupaan, että matkalaukkuun lähtee myös sali ja lenkki-kamat mukaan.. makso mitä makso!! :)

NYT OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA IHANAT. PITÄKÄÄ KIVAA! :) Mie ainaki pidän! ;)


kuvituksena miu unelmien vartaloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?