25.2.2013

Joko vihdoin uskaltaisin kertoa teille....

Että huomenna kello 8:60 starttaa mun matka kohti Espanjaa, tarkemmin Almeriaa. Matkustusajasta vois päätellä et kierrän maapallon, mutta eheei. Vain Etelä-Espanjaan!

Eli vihdoin mun aupparikuviot selkeenty ja löysin kuin löysinkin perheen (jossa mulla kylläkin on kuukauden koeaika, katotaa mite menee). Ja huomenna se sit koittais..

Tosiaan ensin lähden junalla tikkurilaan, josta bussilla helsinki-vantaalle. Sieltä lentäen Tukholmaan, josta lentäen Osloon, jossa yö. Ja Oslosta lentäen Malagaan.. Eikä siinä vielä kaikki malagasta ensin junalla keskustaan, ja sieltä sitten bussilla Almeriaan! :D Ja jos tästä kaikesta selviin hengissä, ni halleluja! 

Tällä hetkellä panikoin matkalaukuista ja niiden sisällöstä, onko kaikki tarvittava jnejne.. Siitä miten oikeesti selviin yksin?

Tirautin äsken pari kyyneltäkin kun vaimo oli laittanu niin ihanan viestin naamakirjaan.. Sain myös mummon jo tänään itkemään. Hyvästejä jättäessä meni siis tämä päivä. 

Mutta mie en ois mie, jos mie en pärjäis. Vaikka tutisuttamaan pistää ! Kirjottelen teille varmasti huomenna koska piiiiiiiitkä matka edessä :)

Katotaa saanko unta ens yönä ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?