29.2.2012

Onko pakko jos ei taho?



Täällä taistelen itteni kans et onko pakko jos ei taho? Yritän täs pakata ja siivota ja muuta pikkusta, mut väsymys iskee ja pitäs päästä nukkuu.. Mut huomenna pitäs kävästä töis ja sit iltapäivällä hyppään junaan ja junailen kiteelle kotikonnuille pitkästä aikaa! Ihana nähä ystävii pitkästä aikaa, varsinkin kun luvassa myös ihmisten näkemistä joita en oo nähny pitkään aikaan.. toivottovasti viikonloppu on tapahtumarikas ja tietyt mieltäni pitemmän aikaa painaneet asiat selviää jotenkin ja toivottavasti tulee 'vitunhyvätbileet' ;) 


Mulla on ihan kauhee matkakuume ja matkaoppaitten takia Bulgarin sunny beach houkuttelee, ois ihan sika kiva bilemesta.. no katellaan sit syksyllä!! Saa ilmottautua matkaseuraks, jos mun ja mutsin kreikan reissu peruuntuu ni sit sunny beach kutsuu tätä neitiä...


ja hih, en tiiä maltanko olla hehkuttamatta mut koska mulla on maailman paras äiti tiistaina tapahtuu jotain tositositosi kivaa! :) see ya murut, tää lähtee pakkaa loput kamat ja huomenna landelle, morjes!







AINII! hiusprojekti taas vaihteeks viikonloppuna luvassa ja tässä pari inspiskuvaa=)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?