24.2.2012

miksi naiset aina ylireagoi

Heh, niin toi otsikko on niin miun juttu... Se viimeisin "angsti"-postaus, jolla taisin huolestuttaa yhden jos toisenkin ystäväiseni (turhaan) olekin oikeestaa aika turha. Mie taas yliragoin ja stressasin asioita ihan turhaan. Mut onneks tiedän taas et asiat on nyt hyvin.. niino jos tätä miun flunssaa ei lasketa :D Miul on ollu aika kiva viikko silleen, vaikka oonkin taistellu tän flunssan kanssa tässä mut tiistaina käytiin kaverin kaa laskiaisen kunniaks mäessä, oli ihan YYBER kivaa <3 Kiitos Sonja seurasta, oli aika romanttista kattoo pyllymäen alias myllymäen laella ilotulitusta varsinkin kun osa raketeista oli sydämen muotosii, voi kyllä. Hih nyt on taas mäkikärpänen purassu tätäki ja viim. 16.3. pääsen taas laskee toivotaa et enne sitäki pääsis!

Nyt mulla saikku jatkuu ja viikonloppu ois viel lepäiltävä, iha kiva sillee pitkäst aikaa luvan kanssa levätä kai tää 7 päivän saikku sattu ihan hyvään saumaan muuteki saa pääki hiuka levätä :) Joteki hyvä fiilis, ku saa nukuttaki nykyää kun sai noi pilsut auttaa. Avun vastaanottaminen on välillä vaikeaa, mutta sit kun tajuat ottaa sitä vastaan niin se kannattaa! 


Ens viikolla oiski sit vaa neljä päivää töitä ja sit lähdenkin moikkaa murulaisia kiteelle! Kai se on käytävä sanomas 'heippa' myös äipälle ym.. mut siellä en kyl kauaa majaile, onneks mul on maailman parhaan kaverit ni voin majailla heiä luona, hih! 









Toivon et ens lauantaista tulee paras päivä pitkään aikaan luvassa maybe; tankotanssia, karaokea, naurua, iloa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä aivan (anteeksi kielenkäyttöni) helvetin hyvää seuraa..ja ehkä myös hiuka läheisyyttä NII KAI SITÄ NYT YSTÄVIÄ SAA HALATA ;) 

En oo vielkää tehny sitä pirun videopostausta mut nyt ku mun ääni o muuteki iha kähee ni ei siit kyl tuu yhtää mitää... PItäs varmaa alkaa lätkii hiuka pakkelii naamaa ku lupasin lähtee kaverin kaa leffaan vaik olo onki aika poikki viel mut no ehkä mie jaksan kuitenkin. Ehkä se Viivin seura ja härmä on sen arvosta <3 

Mut koitan palata linjoilel viel ens viikolla, tai viimestää sit kiteereissuilun jälkee kuvin - tai ainaki toivon niin jos siel on mitää julkasukelposta :D 



OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA MURUT - OLKAAHA KILTISTI - MIEKI OON! :)

Arvatkaapa kelle nakutetaan tälläinen ranteeseen? Voi kyllä minulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?