20.7.2011

poika saunoo

(Älkää kysykö tosta otsikosta...........)




Web-kamera rakkaus, eiku mitä..? :D

Eilen tähän aikaan teki mieli kirjoittaa kamala angstipostaus, mutta ajattelin että hillitsen itseni ja niin tein. Kaks viime viikkoa on mennyt tämän painonhallinnan kannalta päin vittua mutta muuten ne on olleetkin kesänparhaat viikot :D Ristiriitaista, eikö? Oon syöny vaa kaikkee sontaa, en laskenu kaloreita en mitään. Liikunnat on jäänyt vain hyötyliikuntaan ja viimeviikolla ei sitäkään.. Viikonloppuna tuli kaadettua kurkusta alas aika vitus alkoholipitoisia kaloreita...ja viikon tauon jälkeen hyppäsin vaa'alle maanantaina. *PLÄTS* kyllä ei ollut kivaa katottavaa, kaksi kiloahan sitä oli melkee lisää elopainoa tullunna, perkele. No eilen sit yritin lähteä kyllä lenkille mutta no tuli aivan kamala ukkosmyrsky ja hautasin ajatuksen.. sen sijaan söin tuoreita marjoja ja vaniljajätskii ja luin postiluukusta tipahtaneita lehtiä, hups. Tänään söin 5 slicea pitsaa töissä, joo ei tuu mitää. Mut siihepä ne päivän ruokailut aika pitkälle sijoittu toki jotai pientä aamulla ja banaani äsken ja salaattia pizzan seurana.. 
Mutta tänään sit sain kuin sainkin itteni lenkille, ja voi ihanuus sitä tunnetta, tätä neitiä ei nyt pysäytyä mikään, huomenna jää sauvatkin kotia ja painattelen hölkkämään! 


Nojoo, nyt loppuu valitus ja kivempiin aiheisiin.. Tänään tipahti postiluukusta ppuoleksi vuodeksi piilarit, eli heihei lasit! Kävin ostaa myös meikkivoiteen koska edellinen on hiukan liian vaalea ja nyt pelottaa et tää on liian tumma. No katotaan... 

Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna mennä taas töihin! HYVIÄ ÖITÄ MURUSET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?