18.7.2011

kotona taas

No jopas oli reissu, sanonpahan vain :D Olisi vaikka miten paljon kerrottavaa, mutta unohda varmaan puolet, hups... Mutta siis tiistai iltana junailin lpr-kitee välin, pyörähdin nopsaan kotona ja sitten lähdin keskustaan tarkoitus oli mennä kaveriporukalla kattomaan viimeisin Harry Potter yönäytökseen. Oli hauska ilta ja leffa oli hyvä, harmi vain kun loppui onnellisesti olisin toivonut et ois nyt edes loppunut siihen, että Potter ois kuollu mut eii..



 Pieni terroristi Netta!






No keskiviikko meni kaverien kanssa pörrätessä, torstai leipoessa ja sukulaisia kahvittaessa.. Leivoin mansikkakakunki mut unohin ottaa kuvan :D Perjantai aamusta suunnattiin Roosan kanssa Joensuuhun, jossa Sanna oli meitä vastassa, sit etittiin bussi ja matkattiin Rantakylään kaverini luokse jossai alkoi miun hiusprojekti.. Eli siis värjättiin miun kamala juurikasvu ja laitettiin miun päähän melkeen 60 sinettiä :)


 Rokkimeininkiä, eiku mitä? 









Oli tosi mahtavaa, että blogin kautta tutustuin Sannaan ja hän lupasi laittaa nää ja hih olen iloinen tästä. Varmaan tosi hyvän ensivaikutelman sai kyllä miusta, mut no hehe tämmöne mie oon :D Höselö.









No sit laittauduttiin ja seiskan maissa lähdettiin keskustaan ja kohti laulurinnettä. Siinä meni ilta sitten rokkaillessa, filmissä on katkoksia mutta rantakylässä heräsin seuraavana aamuna, onneks. Lauantaina käytiin Roosan kanssa ostamassa miulle hoitoaine ja hoitogeeli näihi hiuksiin ja etittiin meille kenkiä koska miun ballerinoille kävi vähän huonosti perjantaina, oho. Löysin sit henkkamaukasta yhdet, mut ne on kyllä hiukan liian pienet. No kaupungilta lähettii sit suoraa laulurinteelle ja ilta meni samoissa tunnelmissa kun edellinen. Takana ihka eka rokki, mutta paras tähän asti! Ensi vuotta odotellessa ;) Sit ostetaan liput ja lähetää telttailee.








Rokissa oli ihanaa myös siks, et tutustu uusiin ihmisiin ja näki hirveesti vanhoja tuttuja, iso sydän teille kaikille siis oli tosi kiva nähdä 


Tänään tulin sit takasi Lappeenrantaan, kävin ostaa laatikollisen mansikoita ja nyt on hyvä mieli :) Tunnin päästä pitäs olla töissä, mut onneks huomenna vapaa niin saa nukkuu univelat pois ennenkun alkaa sitten 7 päivän työputki.. 


Oikein hyvää alkanutta viikkoa ihanat! :>

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo koira ;____; Millo otitte?

    VastaaPoista
  2. Se on porukoitten, ne otti sen hmm pari viikkoa sitten vissiin :) se on kaaaaaaaamea terroristi.

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?