24.4.2011

pirullinen nettikauppa

Minä, koko ajan köyhyyttä valittava opiskelija. Napsuttelin eilen noi ihanuudet ostoskoriin, hih. Tilauksen loppusummaksi parin kivan alennuskoodin jälkeen ja postikuluineen jäi vaivaiset 40€ Olen tyytyväinen. Toivotaan että mekko sopii ja on kiva! 

Jennin pääsiäinen on mennyt työnmerkeissä suurimmaksi osaksi. Perjantai oli vapaa ja silloin en oikein tehnyt mitään hyödyllistä :D Äiti tuli illalla ja lauantaina kävin hänen kanssa kaupungissa kauppoja kiertämäs (tuhlaamas mamman rahoja...no ei.) Itelleen mamma löysi kokonaisen asukokonaisuuden; valkoiset caprit, vaaleanpunaiset avokkaat, kukkapaidan ja vaaleanpunaisen villatakin (rievun kuten mie sanoin :D) Pikkuveikalle löydettiin kahdet kollarit ja kaks hupparii hih, sain olla makutuomari... jospa se näyttää ne päällä edes jotenkin ihmiseltä. Kaikella rakkaudella veliseni, joka on kuulemma kasvamassa minusta ohi, pyh. Ja ihana äitimuorini osti minulle mustan tuubihuivin kapphalista ja sit Seppäläs oli tarjous et osta kolme maksa kaksi, niin sit kun hää osti jompelle ne kaks hupparii nii mie sain sit ns. ilmatteeks pinkit kangaskengät! Aattelin vähän piristää aina niin mustaa pukeutumistani.




Oon niin iloinen kun tuolla ulkona on niiiin lämmin, ainut vaa et ei ole kiva katella työpaikan ikkunasta ku ulkona on rapiat 20 astetta lämmintä ja ite hikoilet töissä, varsinkin tänään kun oli aivan tappotylsähiljainen päivä. No aina ei voi voittaa, pääsin kuitenkin sit tuntia aikaisemmin pois, hih! Kerkesin sit nauttii viel iltaauringosta, kun suuntasin vielä lenkille kun sain niinkin kaunista lenkkiseuraa kun naapurin siskon koiran : ) Sonjalla oli siskonsa koirat hoidossa ja mie käytin tilaisuutta hyväkseni ja lainasin Jaffaa lenkkiseuraks. Ja sain mahti idean millä hillitsen koirakuumettani, etin itelleni jonkun hoitokoiran jota voin lenkitellä. 

Mutta nyt taidan tästä kohta lähteä nukkumaan, huomenna onneksi vielä vapaapäivä. Tiedossa pyykkäystä, siivousta, lenkkeilyä, ehkä kaupassa käyntiä ja semmosta normia. Lomailua pääsiäisen kunniaks! 

Kollaasin mekkoa olen suunnitellut hiukan reilun viikon päästä olevaa risteilyä varten mutta katotaan nyt onko toi hyvä ja että onko miulla sopivia kenkiä ton kanssa.

Ostoslistalla no mustat peruskorkkarit, mustat baltsut, musta kirjekuorilaukku! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?