27.4.2011

Päivä 2 – Eka rakkaus


Hmm tää on sinänsä aika vaikea, koska rakkautta on niin monenlaista. Rakastan ystäviäni eniten maailmassa, rakastan perhettäni, rakastan edemesmenneitä lemmikeitäni, rakastan shoppailua, rakastan ruokaa, rakastan kesää ja aurinkoa ja vaikka mitä muuta. Mutta noh ehkä tässä tarkoitettiin sitä oikeaa rakkautta (taino ainahan rakkaus on oikeaa) sitä että rakastuu toiseen ihmiseen. Mie oon aika helppo ihastumaan ja rakastumaan ihmisiin. Esim. saatan ihastua parin päivän sisällä ja rakastua parin viikon sisällä ihmisen tapaamisesta riippuu toki kuinka paljon on tekemisissä. 









Miulla on kova ulkokuori, mutta oikeesti oon tosi tunteellinen ihminen ja herkkä. 

Paljon en aio ruotia miun rakkauksia täällä, mutta voin sen sanoa että olen elämäni aikana seurustellut kaksi kertaa. Molemmat suhteeni olivat lyhyitä, mutta juuri ennen jutun päättymistä olin kuitenkin kerennyt rakastua kyseiseen ihmiseen.



No mutta, virheistä oppii ja jostain on aina pakko aloittaa. Mitä sitä turhaan sinkkupäiviä tuhlaamaan väärän ihmisen kainalossa, koska sitten kun oikea sattuu kohdalle niin sit ei tarvii katua, että hittokun nyt meni sinkku päivät hukkaan kun olin sen toisen kanssa vaikka olisin voinut vaan pitää hauskaa yksikseni. Eli opetus, olet nuori vain kerran elä sen mukaan! Päivä kerrallaan, ota elämästä kaikki irti ja saat elää sen elämäs vaan kerran kertauksia ei tule eli jos teet jotain niin tee se hyvin, opi virheistäsi ja nokka kohti uusia haasteita. Aina ei voi voittaa ei edes joka kerta ;)



Kaikki löytää joskus sen oman rakkauden, en usko että ketään on tarkoitettu elämään yksin. Mutta sen aika ei välttämättä ole juuri nyt ja siitä vapaudesta kantsii ottaa kaikki irti! Hauskanpito ei ole kielletty tietenkään suhteessakaan mutta se on silti eri asia, hih^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?