7.4.2011

mietteitä



Oon tässä miettiny, että en tiiä onko kovin fiksua pitää tätä blogia näin julkisena. Haluan kuitenkin kirjoittaa tänne kaiken elämästäni..ainakin melkein. Ja on ruennut ahdistamaan kun ajattelen kui moni tän näkee :D Tänää kun huomasin koulussa kun pari tyyppii selaili miu blogia tuli kauhee "NYTVITTUUNSIELTÄ!!!" rupes vaan ahdistaa, koska en halunnut että ne ihmiset lukee sitä. Mutta oma vikanihan se on, mitä oon tänne kirjottanu ja jos ne muut sen lukee ni sit lukee. Periaatteessa on kiva kun kaverit jotka asuu kaukana, voi lukee miu kuulumisia täältä, välillä kun rupee selittämään jotain saa jo tutun vastauksen "juu, tiiän. Luin blogistas...." Mutta ei tästä enempää, tiiän että haluan kuitenkin jatkaa bloggailua sanopa kuka mitä sano. 

Toinen tän päivän huolenaihe niinsanotusti. Vaikka oon nyt puhunut tästä ns. laihdutuksestani täällä. Niin nyt se tuntuu taas tökkivän :o en tiiä miks mut, ahdistaa jos ei pääse sinne lenkille ja tuntuu ettei se tunninkaan lenkki enää riitä itselle vaikka se kuluttaisikin sen 200-300kcl niin silti tekisi mieli lähteä uudestaan tai en tiedä. Ja ärsyttää että itsekuri alkaa riistäytyä taas, pitää taas ottaa itteään niskasta kiinni ja olla tarkempi. Tulee syötyä suomeks sanottuna liikaa herkkuja. Ajattelin, että pidän nyt ihan kahden viikon herkkulakon vaikka niin ei saisi tehdä mut nyt on pakko. Koulussa pitää vaan aina miettii ennenku meinaa syödä mitää leivoksia et "miks pitäs, mitä hyödyn tästä?"

Haluan tän painon vaan putoavan, en jaksa enää. 

Ja ainii avaudutaan nyt sit ihan kunnolla :D kolmas asia mikä huolestuttaa on se, että jotekin taas tuntuu rahatilanne jotenkin huonolta... Kohta pitäs varmaan raahautuu kauppaankin, alkaa ruokatilanne näyttää vähä huonolta mut ku en halua kun menee rahaa!! Ja kylppärissä purnukat alkaa tyhjentyy, pitäs ostaa mm. meikkivoide, meikinpuhdistusaine ja kasvovoide. ja vaikka mitä.. en tiiä hitto ärsyttää tuntuu vaa et ikinä ei oo rahaa tarpeeks. Ja liikaa menoja... 

Mut nyt juon rauhottuakseni kupin teetä, ja mietin et miten saan nää kilot liikkeelle ja miten rahat riittää! 

3 kommenttia:

  1. jatka vaan Jenni samaan malliin kirjottelua! :-) miusta on ainakin tosi kiva lukea näitä siun juttuja. :) varsinkin ku et oo jääny aloilles tänne Kiteelle, vaan lähteny rohkeesti vähän kauemmaks ja suurempaan kaupunkiin opiskelemaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Älä huoli, kyllä mie jatkan kirjoittelua. Tästä on nykyisin tullut miulle harrastus, ei tätä noin vaa lopeteta :D Ja suosittelen kiteeltä poiiis lähtemistä :p

    VastaaPoista
  3. goood! ;) joo kohan tuosta lukiosta nyt selviis niin sit kyllä lähen! :D

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?