29.11.2012

viharakkaus-suhde jouluun

Nyt kun kaikki blogit täyttyy jouluhömpötyksistä se pieni jouluvihaajamörkö joka asuu minussa herää taas.. eh. En siis todellakaan ole jouluihmisiä millään tavalla, vihaan sitä kaikkea krääsää mitä joulu tuo kauppoihin, sitä kun joululaulut alkaa soida jo lokakuussa ja kaikki hössöttää joululahjoista.




Ite oon niin nirso, et mulle on tosi vaikee ostaa lahjoja... Varsinkaa sellasia mistä tykkään. Ja sit inhottakin kun ihmiset laittaa turhaan rahaa mun lahjaan josta en todennäköisemmin edes pidä. Tottakai on poikkeuksia mutta yleensä. Ja koska itelläni ei juuri koskaan ole rahaa niin se stressi minkä "pakko ostaa kaikille joululahjat"-aiheuttaa on tosi inhottavaa. Oonkin päättäny, että en osta tänä vuonna kellekkää mitää. Nauttikoon miun ihanasta ja kamalasta seuravasta joulu-tammikuun vaihteen siinä heille lahjaa iha tarpeeks. 

Ja sit se joulun aika hirvee hössötys ruokien ja muiden suhteen joku haiseva kuusi sisälle kannetaan ja tapellaan kuka sen tänä vuonna saa koristella ja sit joku itkee. Okei, ehkä kaikkialla se ei mee näin mut meillä joulu on aina ollut pelkkää riitelyä ja stressiä ja siksi en siitä ehkä pidäkkään.. traumoja, maybe? Siks oonkin tänä vuonna päättäny, että vaikka tiedän että äidilleni tästä tulee pahamieli niin en aio olla joulua kotona. 

Haluan että kerrankin saan nauttia joulusta, ilman sitä itkua ja riitelyä. En jaksa sitä enää. Ainoat asiat mistä joulussa tykkäään, on se lämmin kynttilöistä tullut fiilis, joulukarkit ja suklaat (..mhepm.. tortut <3 font="font" ihania="ihania" ja="ja" joululaulut="joululaulut" musiikki="musiikki" on="on">

Toivotaan että tästä joulusta tulee erilainen... onnellinen.. ihana ! 

Oikein lämmintä joulunodotusta kaikille :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?