19.11.2012

torttuähky

Puhdas koti vetää puoleensa! Kotivaimoilin eli siivosin ja leivoin tän vuoden ekat joulutortut. Kyllä nyt kelpaa, illasta mut löytää sit Toteemin tiskin takaa joten be there! :)


Mun tosiaa on tehny mieli joulutorttuja jo kaks päivää ja noh, kävin sit tänää kaupassa ja leivoin niitä. Ja siinä kävi just niinku mie pelkäsin.. SÖIN KAIKKI KYMMENEN YKSIN. Ja nyt on morkkis... 
Ihanku sitä ei viikonlopun hölmöily jällkee ois muutenkin? Ugh.

Noh kerraha mie vaa elän.. Miu tekis iha sikana mieli lähtee lenkille mut haluisin nyt tän polven eka kuntoon, koska se ärsyyntyy aina lenkkeilystä.. Mut onneks toi paino on alkanu taas kivasti laskee, ku vähä vähentäny syömistä (PAITSI NOI TORTUT) mut se oli poikkeus. Miun tilinsaldo on aika paljo sitä mieltä että nyt ei mässäillä, eikä ryypätä! 

Melkee kolme tuntia ja sit miun pitäiski jo olla miu uudessa toppi paikassa.. Vähä alkaa jänskättää mite miulta yötyö sujuu, tiiä vaikka tykkäisinkin! hih :) Saa nähä! Miulla ei siis ole enää koulua vaan harjoittelua, perjantaina olis kyllä opinnäytetyön arviointi, mut ei muuta! Ainut huono puoli on, että tuolta harjottelusta ei saa palkkaa, ja ku oon tottunu olee palkkatöissä ni elän vähän yli varojeni.. :/ 

Ja aaaaaaaa, tääl on nii siistii ku siivosin koko kämpän tänään. Nyt voisin kattoo hiukan supermarjoo ja  sit laittaa tukan ja lähtee koiran kans pihalle ni sit oiski valmis ensimmäiseen YÖVUOROON, IIK! Katotaa tuleeko musta hyvä baarimikko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?