19.5.2011

lenkkeily sadesäässä

Uagh, pakko tulla tarinoimaan tänne vähän. Oon ollu tän viikkoo viellä vittumaisempi ämmä kuin yleensä. Miulla on jotenkin hirvee stressi ja väsymys ja kaikkee. Onneks kohta alkaa kesäloma niin voi unohtaa koulun! Nyt on semmone olo et haluisin hypätä junaan ja mennä porukoille, omaan huoneeseen sulkeutua sinne ja olla vaan siellä jumalan seläntakana yksin ja rauhassa. 




Äsken kävin päästelemässä höyryjä, oli aivan mahtavaa kävellä/hölkätä tuolla tihkusateessa, tuli niin hyvä fiilis. Kun vielä ennen lenkkiä latailin miun ämppärille menomusaa ni johan lenkki luisti. Käytiin tänään kokkislaisten kanssa Huviretkessä syömässä, ja ei hyvää päivää kui turvonnu olo :DD Söin lehtipihvin muusilla..............se siitä laihiksesta. Ja jälkkäriks otin mustikka-vanilja pannacotan - kyllä kuulostaa hyvältä mut sain alas yhden lusikallisen HYIHELVETTI! Ja se tarjoilija, mieki oisin parempi. No joo, alan valinta kysymys varmaan. Mut nyt yritän lähtee nukkumaa tätä vitutusta poijjes, että en olis yhtä vittumainen kaikille huomenna.


Anteeksi HRC B10, jos luette tätä 


Huomenna olisi koulua 0800-1500 + korvaukset päälle eli pari tuntia varmaan... Ja illalla tarkotus viellä lenkeillä ja tekasta jotain ruokaa evääksi töihin. Viikonloppu menee taas lepposasti töissä. Hih.. enää 9 KOULUPÄIVÄÄ! 


HUOM IHMISET! Sivupalkissa kysely, ihan vain mielenkiinnosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?