28.5.2011

ARVONTA/LÄNGA/TOSS/WERFEN

Eli blogini ensimmäinen arvonta starttaa ÄN YY TEE NYT
Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kommenttiboksiin, mutta pelkkä 'osallistun'-kommentti ei riitäkkään. Vaan kriteeri on että jos omistat blogin niin linkkaat sen osoitteen ja kerrot mielipiteesi miun blogista! Laitathan kommentiisi myös sähköpostiosoitteesi, että saan voittajaan sitten yhteyden! :)


Aikaa osallistua on tiistai-iltaan asti! Eli 31.5. klo. 21.00


Palkinnot.. arvon kaksi kosmetiikka pakettia 




1.Ensimmäinen paketti sisältää kaksi mascaraa, molemmat virhe ostoksia siksi arvon ne nyt pois nurkista pyörimästä sillä jollain voi olla niille käyttöä =) eli maybelinen Lash Stiletto ja Volairen Maximum expression .

2. Toinen paketti sisältää Myös Voltairen ripsivärin, mutta myös Lumene natural coden ripsivärin ja huulipunan (sävy 10 juicy plum). Itsellä ei näille lumenen tuotteille käyttöä ja sain ne itse arvonnassa. Garnierin antiperspirantti oli vika ostos, en allergian takia voi sitä käyttää eli se myös kuuluu pakettiin.

3 kommenttia:

  1. Osallistun! Omaa blogia en valitettavasti omista (ainakaan vielä), mutta tämä sinun blogisi on niin pirteä ja mukavaa seurattavaa että ehkä itsekin inspiroituisin vielä oman blogin pistämään pystyyn. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. Sinun tyylisi on niin paljon samankaltainen kuin minun niin on mukava seurailla ja napsia kivoja tyyli-ideoita kuvistasi. :> sanna.s.koskinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. hihii kai sitä vois osallistua. ;) blogin tiedätkin jo mut laitetaan se nyt tähän vielä. eli http://kisuuuu.blogspot.com/. Ja siun blogia on kyllä tosi kiva aina lukea, koska tää kertoo TÄÄLTÄ pois muuttaneen opiskelijan elämästä. ;) sehän se ois nimittäin itelläkin ehkä eessä kohta... :) krista.ikonen@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Osallistun! ;) Siun blogissa on muksaa, kun postauksia tulee usein ja sanot asiat just niinko ne on turhia kainostelematta. Blogisi on persoonallinen ja kuten Kristakin sanoi, on mukava kuulla mitä se poismuuttajan arki on. :) Jatka siis samaa rataa!

    http://icanalsoplaytriangle.blogspot.com
    emmi.kinnunen@live.fi

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?