5.2.2011

päivän asu pitkästä aikaa


Heippa vaan kaikille, ja sori tämä blogihiljaisuus. Viikonloppuna ei kerennyt postailemaan, koska oli parempaa tekemistä.. taino parempaa seuraa kuin tietokone.. mutta ei siitä sen enempää. Koska haluan pitää kuitenkin jotkut asiat ihan vaan omana tietonani, koska täällähän voi kuka vaan käydä kyyläämässä elämääni ;) 


Mutta, olin siis viime viikolla vaan maanantain ja perjantain koulussa. Tiistaina lähdin jo aikaisin aamulla kohti jyväskylää ja next-step messuja. Valitettavasti olin tyhmä, ja unohdin kokonaa heilua kameran kanssa messuilla. No mutta minähän olinkin sielä töissä, en huvittelemassa. Vaikka tein kyllä kovasti sitäkin :D Tuli myös pitkästä aikaa shoppailtua. 


Kotiin mukaan lähti mm. kahdet farkkulegginssit ginasta (toiset näätte päivän asussa), alusvaatteita ja lörttöpaita ginasta, sekä hörhelöliivi (myös päivänasussa) henkkamaukalta. Näihin ihanuuksiin meni vain ja ainostaan noin 25e. !! Näistä ei yksittäisiä kuvia ole, koska suurin osa on jo likapyykkiin menossa.. siitä puheen ollen kohta onkin miulla pyykkivuoro.


Tässä vielä pari kuvaa päivän asusta, olin siis tänään anttilassa, esittelemässä nivean tuotteita tämän näköisenä.


Myöhemmin tulossa vielä meikkipostaus. 









 Seassa myös muutama naamakala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?