4.10.2010

kiirettäkö?

Edelleen sairaslomalla makailee allekirjoittanut, vitut makaile miehä dataan :D mjoo, mutta illaks oon kylläkin menossa töihin (PELOTTAA!) työ on yksintekemistä ja vastuullista ja ennenkaikkea siivoomista, josta en tykkää, mut rahaahan se vain on ...vai mitä? Toivotaan että ekatyö-ilta/päivä menee hyvin ja jaksan ainakin tämän vuoden loppuun. Juuri tuossa katselin kalenteria ja huhhuijaa menoja on enemmän ja vähemmän. 

Tänään tosiaan ilta töitä ja miun rakkauspakkaus eli uusi tietokone pitäisi tulla tänään illalla; i hope so, että oon kotona kun se tulee!? Muuta miulle ei täksi päiväksi onneks oo suunnitelmissa, koska en jaksa lähteä pyörii kaupunkiin. Miun pitäs ostaa itelleni farkut ja ehk joku kiva paita? :) ja muistitikku et saisin siirreltyä noita kuvia (joita koko eilisen illan siivoilin) toiselle koneelle. 
No mut huomenna pitää muutenkin heti aamusta raahautua labraan ja kaupungille niin toteutan kaiken sitten samalla. Keskiviikosta ei juoksua puutu, koulua on ensinnäkin 8-13 johon sisältyy kemian ja tekstinkäsittelyn kokeet, ja yhden aikaan minun pitäisi olla jo sairaalalla, voipi tulla kiire juu. Jos edes löydän koko hiton sairaalan ..8) ja luultavasti joudun korvaamaan taiteen ja kulttuurin tunteja vielä iltapäivällä, ehanata. Torstaina kokkikerho, jotenki en jaksas millään pitää sitä. Mut kun luvannut oon niin minkäs teet, huoh. Perjantaiiii, jeeeei! Innoissani oon, (en koskaan uskovani olevani näin iloinen tästä) lähden siis toivon mukaan kiteelle jos työt eivät nyt sotke kuvioita.. lauantaina pääsenkin viettämään laatuaikaa ystävieni kanssa ♥

wäyh. Miulla on ihan ûber tylsää! Keksikää miulle tekemistä, inhoon sairasloma päiviä. Koska koko ajan tekee vaan mieli syödä o.O No onneksi aamupala olikin terveellinen kaurapuuro! nom. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit muruseni?