2.8.2011

sekamelska

Joo, että semmoinen "perheviikonloppu"... Joni ja äippä tuli siis la iltana, oli sinänsä ihan kivaa ja näi mut mie en vaa jaksa miu veljee samas huoneessa/tilassa 5 minuutti pitempään, ni oli hermot aika tiukilla! Mut muute iha kivaaa, käytiin la iltana viel iltakävelyllä ostaa ruokaa, ku miun jääkaappi oli aika tyhjä :D Sunnuntaina käytii vähä shoppailee, äiti osti miulle farkkushortsit! Ja ite ostin itelleni lenkkarit ja pari toppia. Sit käytii myös camillalla risteilemässä ja syömässä.. ja miulla on kuva vaa omasta jälkiruoastani, hups! No tää viikko on aika työntäyteinen ja siks tääki on tämmöinen kuvantäyteinen postaus, kuvat puhukoon puolestaan mie lähden taas töihin, heips!

Leikin äsken vähä web kameralla, älkää välittäkö miu punasesta silmästä :( silmät vissii yliherkisty piilareille joten joudun nyt käyttää laseja vähä aikaa! yäk en tykkää. Silmät näyttää toooosi pieniltä, varsinkin kun ei voinu meikata oikei ku ei tienny kui toi silmä reagois !





 ...hmm äitini on ihan normaali :DD

 Anttila 19,95e


 H&M 24,95e
 Eilisen asua, oli KYLMÄ!


2 kommenttia:

  1. herranjumala nainen oot laihtunu ihan silmissä :o kerro mulle salaisuutes, millä oot tehny ton! :--)

    VastaaPoista
  2. ihana oot! <3 Ja en mä nyt silmissä oo laihtunu... heinäkuu menny iha pipariks... pitäs skarpata et sais nää loputki poijjes. Ja liikunnalla oon tehny! :) ja pienellä syömisien kompensoinnilla. Mutta tosiaa nyt on lähteny mopo käsistä ja pahasti o.o wäy. Pitää ottaa äkkiä se mopo kii!

    VastaaPoista

Mitä mietit muruseni?